Advies over mode 

Je herkent het vast wel je staat voor de kledingkast en weet niet wat je moet aan doen. Je weet niet wat het beste bij je staat, of welke kleuren het beste bij je ogen staan. Neem dan is iemand mee die je advies over mode kan geven. Of een personal shopper die kan je helpen met de juiste kleuren en die weten precies of de zomer, herfst , winter of lente kleuren  het beste bij je staan. 

Wat doet een personal shopper

Je denkt soms vast wel ik heb geen personal shopper nodig maar als je eenmaal weet wat personal shopper voor je betekent ben je erg blij en tevreden. Een personal shopper gaat eerst samen met jou de kledingkast doornemen om te kijken wat je erin hebt hangen. Je gaat samen kleding setjes maken die jij ook mooi vindt van elkaar. Ook zat er een enorme miskoop bij waar je personal shopper nu een heel leuk outfitje voor heeft uitgekozen. Ook zitten er een aantal kledingstukken  in zakken die je gaat wegbrengen naar een kledingwinkel die er misschien wel iets aan heeft. Je kunt ook met een personal shopper gaan shoppen zoals de naam eigenlijk al zegt. Vaak ziet een personal shopper al dingen waarvan jij denkt op het rek wat saai. Zo vist ze een overhemd extra lange mouw uit waarvan jij denkt nee dat ga ik niet passen. Maar de personal shopper je toch overhaalt en het ziet er super mooi uit ziet en het de mode van nu is . Net zoals de T-shirts extra lang en de oversized truien. 

Had ik dat maar eerder gedaan

Wat ben je blij je denkt had ik dit maar eerder gedaan. Zoveel miskopen weggegooit waar je uiteindlijk heel veel mee had kunnen doen. Je raad het iedereen aan en weet nu precies wat een personal shopper betekent. Ook weet je nu meer wat bij je past en wat de mode van dit seizoen is.