As kettingen van UitvaartUniq.nl uitgelicht; Ascollier hart zilver

UitvaartUniq.nl is de Nr. 1 online webshop binnen de uitvaartbranche. Met een prachtige collectie assieraden, met ongeveer 350 unieke producten, is de kans groot dat u bij ons een passend assieraad vindt. Naast topkwaliteit producten, van hoogwaardige kwaliteit materialen en met een zorgvuldige afwerking, staan wij ook voor Eerlijke (scherpe) prijzen. 1x per week vertelt een van onze medewerkers iets over een product dat hem of haar erg aanspreekt. Dit keer gaan we wat dieper in op een toegankelijke zilveren as ketting, namelijk het ascollier hart inclusief ketting van 50 cm vervaardigd uit 925 Sterling zilver.

Uitvaart

Het ‘Ascollier hart incl. ketting 50 cm – zilver’ is een prachtige as ketting, oftewel collier inclusief ashanger van zilver. Deze mooie en zachtgevormde ashanger is voorzien van een holle ruimte, waarin u een kleine, symbolische hoeveelheid as van uw overleden dierbare altijd dicht bij u kunt dragen. Een mooi assieraad, voor een persoonlijke herinnering. Deze asketting wordt inclusief collier (halsketting) van 50 cm geleverd. Het hart, als symbool, staat voor emotie. Van origine is deze symboliek ontstaan omdat vroeger gedacht werd dat gevoel uit het hart kwam, dit omdat alle emoties invloed hebben op onze hartslag. Dit heeft uiteindelijk geleidt tot het hart als symbool voor liefde en romantiek, waarbij als sinds de middeleeuwen het welbekende ‘valentijnshart’ als symbool veelvuldig gebruikt werd. Een hartvormig assieraad staat dan ook voor een liefdevolle herinnering aan een overleden dierbare.

Een asketting koopt u bij UitvaartUniq.nl. Binnen de categorie as kettingen wordt een ashanger altijd in combinatie geleverd met een ketting, zoals ook het geval is bij het ascollier hart zilver. Daarnaast vindt u binnen de categorie as kettingen ook alle ‘losse colliers’, die u kunt combineren met onze uitgebreide collectie ashangers. U vindt bij ons een prachtige collectie afslierden, voor een dierbare herinnering.