Keycords laten bedrukken door Keycord-lanyard

Organiseer je een event, dan kun je Keycord-lanyard helemaal in de stijl van het evenement de keycords laten bedrukken. Met hun keycords ontwerp je zelf het koord waar je de badge voor de toegangscontrole aan bevestigd. Zo is het snel duidelijk wie je voor je hebt. En vergroot je ‘en passant’ de naamsbekendheid van het evenement en/of je bedrijf. Tevens geef je het publiek een unieke herinnering mee aan jouw event.

Op hun website staan vele andere artikelen die ook bedrukt kunnen worden. Producten als armbandjes voor bijvoorbeeld een festival en sleutelhangers die niet alleen met jouw logo bedrukt kunnen worden maar ook in de vorm van jouw logo gemaakt. Zo ben je verzekerd van een bijzonder, persoonlijk item. Keycord-lanyard heeft daarnaast genoeg artikelen in de aanbieding die ook zonder dat je ze laat bedrukken aantrekkelijk zijn zoals een hondenriem, kofferriem en fluitjes. Kijk op de website en er gaat een wereld voor je open! 

Keycord-lanyard: betrouwbare leverancier

Met Keycord-lanyard neem je gegarandeerd een betrouwbare leverancier in de arm. Vraag daarom direct gratis een offerte aan. Doe je dit voor 16:00 uur dan gaan zij er nog dezelfde dag mee aan de slag. Voor advies over je ontwerp kun je ook bij ze terecht. Dit geven zij graag en geheel vrijblijvend. Ze beschikt over een team van professionals. Keycord-lanyard kan heel flexibel werken en levert op de afgesproken tijden. En niet geheel onbelangrijk, ze levert je producten tegen een scherpe prijs en van een hoge kwaliteit!