Kliniek Veldhoven en haartransplantatie

Kliniek Veldhoven voert veel behandelingen uit, waaronder haartransplantatie. Mijn man heeft hier alleen maar goede woorden over, sinds hij weer een mooie bos met haren heeft gekregen. Dat was voorheen wel anders, toen hij op jonge leeftijd al een kale plek op zijn hoofd kreeg. Naarmate de jaren verstreken werd deze plak groter, met als gevolg dat hij op zijn dertigste alleen maar met petten op liep. Hij moest er niet aan denken om meet een kale plek, zonder pet de straat op te gaan. Het was zelfs zo erg dat hij binnen ook deze pet op hield. Gelukkig is de pet verhuisd naar de bovenstel plank in de kast, want die is nu niet meer nodig. 

Kliniek Veldhoven heeft de kale plek late verdwijnen

Nadat mijn man en afspraak bij dit centrum heeft gemaakt is alles bijzonder snel gegaan. Door middel van een haartransplantatie werd de kale plek opgevuld met haren. Door middel van haarzakjes uit de haarkrans te halen en op de gewenste plekken te planten, zorgt ervoor dat de eigen haren hier weer terug groeien. Deze behandeling wordt door een plastische chirurg uitgevoerd. Het gevolg is weer een volle bos met haar.

Ben jij ook nieuwsgierig of deze behandeling effect heeft op jouw haardos, maak dan een afspraak voor een consultgesprek.  Dit gesprek is geheel gratis en je zit hier verder nergens aan vast als je besluit om hier niet verder mee te gaan. Niet alleen voor een haartransplantatie ben je hier aan het juiste adres. Bekijk op de website de vele behandelingen die hier mogelijk zijn.