Stoffen online kopen

Stoffen

Bij De Stoffenkraam is een zeer uitgebreid assortiment te vinden. Hier is het mogelijk om zeer leuke stoffen te vinden en hiermee een uniek kledingstuk te maken. Een paar jaar geleden ben ik hiermee begonnen en het is inmiddels uitgelopen tot een ware hobby. Voorheen maakte ik veel kleren voor mijn kinderen. Nu ben ik aan mijn eigen collectie begonnen.

Je hebt een keuze uit meer dan 4779 soorten in diverse designs en merken. Wat ook erg leuk is om te weten, dat je bij elke aankoop hier een stempel krijgt. Elke €25,- is goed voor een stempel. Bij een volle kaart krijg je €12,50 korting.

Stoffen

Wekelijks zijn er nieuwe stoffen in het assortiment

Elke keer wanneer ik weer een leuk kledingstuk heb gemaakt, ben ik alweer op zoek naar een andere outfit. Elke keer staan er ook zoveel leuke materialen op deze website, dat moet je echt in de gaten houden. Hierdoor ben ik ook aan een zeer aparte print gekomen, Een mooie stof met kattenkoppen erop. Hiermee heb ik een leuke blouse gemaakt. Door deze unieke stof en het leuke model, krijg ik hier veel complimenten over.

De Stoffenkraam heeft een groot assortiment en niet alleen stof. Het is hier ook mogelijk om naai of haakgaren te kopen en zelfs een mooie naaimachine. Meer hierover weten, breng dan een bezoek aan deze website.