Wat zijn de leukste kleuren voor baby meisjes kleding voor de zomer?

baby meisjes kleding

De zomer komt er weer aan, en dus ook een van de eerste zomers wat jouw kleine meisje mee gaat maken. Baby meisjes kleding is vaak al iets wat lastig te vinden is, omdat er rekening gehouden moet worden met de weersverwachtingen, makkelijkheid van het aan en uittrekken, eventuele ongelukjes en of je die er ook uit moet kunnen wassen en nog veel meer. Maar je wil natuurlijk ook dat jouw babytje er modieus bijloopt, aangezien ze waarschijnlijk de spotlight is van de hele familie en vriendenkring. Om hier zelf ook nog op te moeten letten wordt misschien wel een beetje te veel, vandaar dat ik speciaal voor jou de leukste kleuren voor baby meisjes kleding komende zomer heb uitgezocht.

baby meisjes kleding

 1: Geel

Geel is een kleur die vaak wordt gebruikt als “veilige kleur” wanneer je voor de geboorte van je kindje nog niet weet of het een jongetje of meisje gaat worden. En waarschijnlijk heb je hier dus al genoeg van in de kast liggen. Maar komende lente en zomer is geel de meest populaire kleur voor zowel volwassenen als kinderen. Of je nou gaat voor een felle kleur geel, oker geel of juist een wat zachtere geel. Alles is mogelijk.

 2: Nude

Onder de noemer nude hebben we tientallen verschillende tinten, beetje ingewikkeld maar wel erg handig als het gaat om combineren. Combineer bijvoorbeeld een beige shirtje met een donkerbruin broekje, witte schoenen en een witte haarband. Boem! outfit klaar. En super trendy.

 3: Groengrijs + Hot pink

Waarom ik twee totaal verschillende kleuren onder een kopje plaats is als volgt, deze trend voor komende zomer is super mega hot! De combinatie van het rustige groene met het knallende roze zorgt voor een geweldige uitstraling voor jouw kindje. Of je nou gaat voor een stoere, schattige of klassieke outfit gaat. Het kan echt allemaal met deze kleurencombinatie. Hoe je deze kleuren ook combineert, je weet zeker dat jouw dochtertje er uit ziet als een toekomstig modelletje.