Van Bommel brogues, wie wilt ze nou niet?

De van Bommel brogues zijn tegenwoordig helemaal in. Ik heb ze in de stad al een paar keer voorbij zien komen bij voorbijgangers. Ik herkende ze omdat ik ze zelf al een paar keer op de website van van Bommel had gezien. Ik ben zelf een enorme fan van deze website omdat ik hier eigenlijk altijd wel slaag als ik opzoek ben naar schoenen of laarzen. Ik zag pas geleden dat de van Bommel brogues afgeprijsd waren en ik besloot meteen om toe te slaan. Ik moest alleen nog even wachten tot dat ze binnen zouden komen maar eigenlijk kon ik vanaf dat moment al niet meer wachten. Ik bestelde hier dus vaker schoenen en ik wist gelukkig dat deze website erg snel is met het leveren van je bestelling.
logo-nl
Ze zitten heerlijk!

Natuurlijk kwamen de schoenen al snel binnen en daar was ik erg blij mee. Ik kan nu vertellen dat ze erg lekker zitten en dat ik er al veel leuke reacties op gehad heb. Een vriendin van mij is zelfs al van plan om ze ook te kopen maar dan in een andere kleur. Dit laat zeker zien dat ik een top aankoop heb gedaan.