Carnavalskleding

Mannen en vrouwen onderscheiden zich met carnavalskleding

Mannen en vrouwen hebben ieder een andere stijl met carnavalskleding. De een gaat als stoere politieagent, terwijl de ander erbij loopt als sexy verpleegster. Er zijn echter ook verschillende pakken te verkrijgen die voor zowel mannen als vrouwen gemaakt zijn. Bij Feestcenter kun je daarom voor zowel mannen als vrouwen de geschikte kostuums vinden. Maar hoe onderscheiden mannen en vrouwen zich daadwerkelijk van elkaar tijdens carnaval?

Dezelfde dierenpakken voor zowel mannen als vrouwen

Het is geen geheim dat mannen en vrouwen zich anders kleden tijdens carnaval. Mannen gaan vaak voor stoere thema’s, waarbij ze hun uiterlijk baseren op verschillende beroepen of superhelden, terwijl vrouwen eerder geneigd zijn om een sexy jurkje aan te trekken. De warme dierenpakken zijn er echter voor allebei. Deze onesies zorgen ervoor dat je er toch kleurrijk bijloopt, terwijl je het ook nog lekker warm houdt tijdens de koude wintermaanden. Echter kun je jezelf met dezelfde dierenpakken niet gelijk onderscheiden.

Schmink en accessoires tonen het onderscheid tussen seksen

Vaak gebeurt dit aan de hand van accessoires en schmink. Mannen zijn sneller geneigd om alleen het kostuum aan te trekken en enkele vegen op hun gezicht te maken om het kostuum af te maken. Vrouwen besteden hier vaak meer tijd aan. Het gezicht wordt geschminkt aan de hand van het dier dat zij moeten uitbeelden en ook worden er vaak extra accessoires aan gedaan om er een totaalplaatje van te maken. Hiermee onderscheiden vrouwen zich vaak van de mannen, waardoor vrouwen meestal ook meer opvallen in de menigte dan wanneer mannen in een dierenpak rondlopen. Maar hoe je het ook bekijkt: iedereen geeft zijn eigen draai aan carnaval en voor iedereen is er een geschikt kostuum te vinden om zich mee te kunnen wanen in de menigte.