Dames Bikerjack is de trend van 2021

kapsalon Utrecht

Het klinkt raar, maar toch is het dames bikerjack  opnieuw de modetrend van 2021. Waarom dat raar klinkt? Nu het dames bikerjack is al jaren een van de grootste trends in de modewereld. Toch wordt het elk jaar opnieuw verkozen tot een van de beste modetrends van het jaar. Het bikerjack is een kort leren jasje dat is geïnspireerd op jassen die motorrijders dragen. Het dames bikerjack is dan ook een stoer leren jasje dat vrouwen graag dragen. Ook een dames bikerjack kan zijn voorzien van meerdere metalen details. Een echt leren bikerjack is een hele investering. Goed leer is duur, maar wil je je leren bikerjack langer dragen dan één jaar kies dan voor echt leer. Een leren bikerjack is al jaren in de mode en zal nog jaren in de mode blijven daarom kun je een bikerjack ook nog jaren dragen.

Het heren bikerjack van echt leer gaat jaren mee

Mannen dragen al jaren graag bikerjacks. Wil jij ook een heren bikerjack kopen bepaal dan eerst of dat bikerjack van echt leer of van ‘nep’ leer moet zijn. Ga je voor een heren bikerjack van echt leer dan weet je zeker dat je van je bikerjack jarenlang plezier zult beleven. Een ‘nep’ leren bikerjack kun je hooguit twee tot drie jaar dragen en dan is het ‘leer’ totaal versleten en verkleurd. Een heren bikerjack is al jaren een van de meest favoriete leren jassen bij heren. Voor echt leer betaal je veel meer dan voor ‘nep’ leer maar je kunt een bikerjack jaren achtereen dragen. Ook al omdat het nooit uit de mode raakt. Let erop dat je de goede maat koopt. Onder een te klein bikerjack past geen trui en een te groot bikerjack gaat hangen en voelt zwaar aan.

Een bikerjack kun je combineren met elke modetrend

Wanneer je een bikerjack hebt kun je deze combineren met elke (nieuwe) modetrend. Ook al wordt een bikerjack het meest gedragen in zwart leer, je hoeft je bikerjack niet alleen als stoere jas te dragen. Je kunt er ook een sportieve en zelfs chique look mee creëren. Een leren bikerjack, samen met een donkere jeans en een wit T-shirt is altijd goed. Skinny jeans met witte sneaker kan ook altijd. Ook mooie leren schoenen een ‘nette’ broek en een mooi overhemd kunnen prima met het stoere bikerjack worden gedragen. De belangrijkste modetrends van 2021 zijn hoodies, casual overhemden, pantalons en boots. Deze kledingstukken zijn prima te combineren met een leren bikerjack.