De kwaliteit van kledingreparatie Mijdrecht

kledingreparatie Mijdrecht Mijn favoriete jurk was kapot

Paniek, paniek! Er zat een feestje aan te komen waar ik en mijn vriendinnen al maanden naar uitkeken. Dit was uiteraard niet hetgene waarom paniek om was ontstaan, maar het feit dat mijn favoriete jurk kapot was gegaan wel! Ik wist niet wat ik hieraan kon doen, zonder veel geld uit te geven aan een nieuwe jurk. Deze jurk was namelijk gemaakt van een speciale stof en was daarom ook erg prijzig. Ik ben zelf niet zo handig met naals een draad en was alleen maar bang de jurk nog erger te verpesten. Online ben ik op zoek gegaan naar goeie oplossingen, waar ik niet veel geld aan kwijt zou zijn. Zo kwam ik terecht bij kledingreparatie Mijdrecht, en dat heeft nagenoeg mijn leven (of in ieder geval mijn feestje) gered!

Gelukkig was de jurk al een aantal weken voorafgaand aan het feestje kapot gegaan, dus had ik nog de tijd om voor te bereiden. Zo bracht ik dus mijn jurk naar de Gouden Ritssluiting en toen ik twee weken later weer langs ging hing mijn jurk al op mij te wachten, zo goed als nieuw!

kledingreparatie Mijdrecht

Ook voor kleine reparaties perfect

Een kleermaker is niet alleen goed voor catastrofes zoals de mijne, maar kan je ook prima inschakelen voor slechts het vast zetten of vervangen van een ritssluiting, of om kleine oneffenheden weer weg te werken. Dat is al voor een paar euro geregeld. De prijzen vallen erg mee en zijn altijd lager dan het kopen van een nieuw product. Ik ga voortaan vaker mijn kleding wegbrengen voor reparatie in plaats van iets nieuws te kopen.