De tofste sneakers bij The Sneaker

Op The Sneaker vond ik de meest toffe sneakers, voor de laagste prijs. The Sneaker is een website waar de goedkoopste webshop voor het geselecteerde paar schoenen voor jou wordt gevonden. Super handig en ontzettend gebruiksvriendelijk!

the sneaker 2

Hoe werkt het?

Je loopt in de stad, en je ziet ontzettend leuke Adidas schoenen. Je vindt ze alleen te duur, en dat is ook wat je er van weerhoudt om ze te kopen. Op www.thesneaker.nl zoek je de schoenen op en dan verschijnen er verschillende webshops waar jij de schoenen kan bestellen. De prijs van de schoen staat er per webshop bij, en zo kan je dus de goedkoopste optie vinden. Zo betaal je nooit meer teveel voor de leukste, hipste of vetste schoenen die jij je kan bedenken.

the sneaker 1

Gebruiksvriendelijk

De website is ontzettend gebruiksvriendelijk. Er zijn verschillende filters die je kan toepassen, denk hierbij aan maat, kleur, prijs en doelgroep. Naast alle filters staat er bij de schoen nog informatie over in welke maten de schoen bestelbaar is, hoe de schoen valt en welke kleuren. Ook kan je op de site terecht voor baby en kinderschoenen. Als je de schoenen hebt gevonden die je zocht, voor de laagste prijs ben je met één druk op de knop doorverbonden naar de webshop waar je ze kan bestellen. De site werkt ontzettend snel en is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. Ik ben helemaal weg van het concept, en zal voortaan ook eerst op www.thesneaker.nl kijken voordat ik teveel betaal in een winkel!