Flat caps, voor altijd 

Flat caps zijn populaire hoeden, en dat is voor goede redenen. De flat caps kunnen namelijk in elke situatie worden gedragen wat maakt dat ze niet seizoensgebonden zijn. De flat caps, die al sinds een jaar of 50 populair zijn, zijn overgewaaid uit Engeland. De flat caps werden oorspronkelijk veel door arbeiders gedragen wat ze in trek maakte onder deze groep. Vandaag de dag zijn de hoeden geaccepteerd voor & door iedereen! De hoeden ken je wellicht ook van de populaire serie Peaky Blinders waardoor deze hoed ook gelijk is gelinkt naar status. Deze hoed geeft men namelijk veel zelfverzekerdheid  Dit maakt ze een van de meest veelzijdige hoeden ter wereld!  

Persoonlijke flat cap! 

De hoed, gemaakt van stevig maar rekbaar materiaal dat zorgt voor een comfortabel gevoel ook al wordt de hoed voor langere tijd gedragen. Hoe langer de hoed gedragen wordt, hoe beter in principe. Dit komt namelijk door het revolutionaire stretch materiaal wat wordt gebruikt wordt in de nauwkeurige productie van de hoed. Deze flat cap word namelijk naar de vorm van uw hoofd zitten. Dit leidt tot een van de beste gevoelens die hoeden kunnen bieden, een persoonlijk op maat gemaakte hoed wordt het naar verloop van tijd. Met deze informatie verbaast het ook niemand dat mensen er zo gehecht aan zijn. 

Niks boven een flat cap! 

De flatcap past bij elk type persoon, daarnaast worden ze in vele kleuren gemaakt, dit zorgt ervoor dat de flat cap goed bij uw gehele garderobe zal staan. Het hebben van de flat cap geeft uw hele teneur een grote boost die men niet kan halen uit andere dingen. Het hebben van een flat cap geeft mensen vaak zelfverzekerdheid, wat leidt tot een groter geluk in het leven. Daarom is het verstandig om een de keuze voor een flat cap serieus te nemen, er zijn immers weinig hoeden met een kwaliteit die ook maar in de buurt komt van de flat caps, die met het hoogste oog voor detail geproduceerd worden.