Geweldige kapsalon in Utrecht

kapsalon Utrecht

Wat voel ik mij steeds in opperbeste humeur wanneer ik naar de kapsalon in Utrecht ben geweest. Vaak zie ik ertegen op om hier een afspraak te maken, meestal omdat ik mij eigenlijk schaam voor mijn kapsel. Dit komt omdat ik vaak te laks ben en hierdoor te lang heb gewacht om een nieuwe afspraak te maken.  Raar eigenlijk, omdat het ik altijd super fijn vind om wat aan mijn haren te laten doen en vooral door de kapsters van Salon Beau Rivage. De stylisten die hier werken kennen mij ondertussen goed en elke keer kunnen zij van mijn pruik wederom een fantastische look maken. kapsalon Utrecht

Wat een geweldige coupe!

Gisteren heb ik de kapsalon in Utrecht weer eens aan de binnen kant bekeken. Ook deze keer was het weer hard nodig om de schaar te hanteren en van mijn pluizige haarbol weer een prachtig model te laten knippen. Vaak is een goede knipbeurt al voldoende om mijn uitstraling te verbeteren, maar deze keer wilde de stylist eens wat anders uitproberen. Nadat zij mijn goedkeuring had gekregen is zij aan de slag gegaan.

Het resultaat is zo mooi, dat ik steeds in de spiegel wil blijven kijken. Toch maar vaker in de spiegel van deze kapper gaan kijken!