Kapper Tegelen kan jouw haren perfect knippen en verven

kapper tegelen

Zelf ga ik altijd naar kapper Tegelen omdat ik daar iedere keer weer goed geknipt wordt. Doordat ik een flinke bos krullen heb, kan ik niet bij elke kapsalon terecht. Ooit ben ik eens naar een plek gegaan die net nieuw in de stad zat. De persoon die mijn knipte had nog nooit iemand geknipt met krullen en dat was in het resultaat helaas te zien. Daar ben ik daarna nooit meer naartoe gegaan. Voordat ik naar een nieuwe kapsalon ging heb ik eerst even gebeld met de vraag of zij wel ervaring met krullen had, dat had zij dus ik maakte direct een afspraak.

Kapsalon

Erg tevreden over kapper Tegelen

Toen ik bij kapper Tegelen binnenkwam werd ik echt gelijk hartelijk ontvangen door het personeel van de kapsalon. Zij boden mij een kopje koffie aan en vroegen hoe mijn dag was. Ik kan het enorm waarderen als personeel zo vriendelijk is. Toen ik in de kappersstoel zat vroeg de kapster aan mij wat ik in gedachte had. Aan haar liet ik een paar voorbeeldjes zien. Zij vertelde mij heel eerlijk wat wel en niet mogelijk was. Ik merkte al gelijk zoveel verschil met deze kapsalon en de vorige.

Kapsalon

Vanaf nu ga ik hier altijd heen

Nadat de kapper nabij Tegelen klaar was, keek ik vol bewondering in de spiegel. Mijn haar had er nog nooit zo mooi uitgezien. Het glansde ook helemaal. Dat kwam doordat zij er een speciaal maskertje in had gegaan. Zij complimenteerde mij dat blond mij echt heel erg mooi stond. Ik was ook echt blij met mijn nieuwe haarkleur. Het was een goed advies van haar geweest om niet al te licht te gaan. Aangezien ik zo blij met het resultaat was, besloot ik sindsdien om elke keer naar deze kapsalon te gaan. Mijn krullen en ik zijn er heel erg blij mee.