Interessante website van het merk 10 days kleding

Ken je het merk 10 days kleding, dan weet je wel hoe deze mode eruit ziet. Maar ben je totaal niet bekend met dit merk, dan moet je eens op de site van Pandd 6 kijken. Online kan je hier de mooiste outfits kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wanneer je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om naar de winkel in Roermond te gaan, dan kan je met eigen ogen zien of een bepaald kledingstuk wel iets voor je is.  

Wederom goed geslaagd

Deze keer ben ik samen met mijn vriendin naar de winkel van Pandd 6 gegaan en hebben wij heerlijk kunnen shoppen. Zo hebben wij natuurlijk niet alleen het merk 10 days kleding bekeken, maar ook de andere merken die hier worden verkocht en ook via de website te bestellen zijn. Zo zag ik nu hier in deze winkel ook voor de kleintjes leuke kleding van het merk Little 10Days, meteen maar een leuke broek voor mijn neefje meegenomen. 

Het was zeer gezellig die dag in Roermond, maar om mijn kledingkast weer zomer klaar te maken heb ik de rest online gekocht. Wel zo makkelijk, nu helemaal omdat ik geen tijd heb om weer naar Roermond te gaan.