Jongens babyschoentjes

Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar leuke jongens babyschoentjes. In de stad kon ik het maar niet vinden waardoor ik hoopte het via internet wel te verkrijgen. Door op het internet te zoeken heb ik uiteraard diverse bedrijven gezien, echter vond ik de kosten te hoog of de schoenen niet wat ik zocht voor onze zoon. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Durlinger. Hier hadden ze diverse leuke schoenen voor zowel een jongen als een meisje. Tevens ook een stuk voordeliger als wat ik elders gezien heb.

Ik vind het erg belangrijk dat onze zoon goede schoenen draagt zodat hij goed leert lopen. Het belangrijkste van hem is toch echt het feit dat hij leert om te kunnen staan op zijn voeten en uiteindelijk ook gaat lopen. Door schoenen voor hem aan te schaffen waarvan de zolen hard zijn weet ik zeker dat dit goed is voor zijn voeten.

logo (1)

Het bestellen bij hun verloopt trouwens wel erg gemakkelijk aangezien ik binnen enkele minuten mijn bestelling had geplaatst. Nog geen twee dagen later was ik de trotse eigenaar van nieuwe schoenen voor zowel mezelf als voor onze kleine jongen.