Modieus op de motor

REV'IT motorkleding

Wil je motor rijden dan is het natuurlijk wel leuk als je een beetje modieuze kleding op de motor aan hebt. REV’IT motorkleding is van hoge kwaliteit, maar ook veelzijdig waardoor je altijd leuke en mooie kleding voor op de motor hebt. Dan hebben we het niet alleen over de bekende pakken, maar ook bijvoorbeeld een jeans voor op de motor. Wat voor rijder je ook bent, je vindt voor iedereen mooie passende kleding. Door het gebruik van meerdere technieken is de motorkleding altijd waterdicht. 

Slijtvaste kleding

REV’IT motorkleding heeft zijn slijtvastheid te danken aan de materialen die zijn gebruikt, hierdoor heb je lang plezier van je kleding. Maar dat is niet het belangrijkste, dit betekent dat de kleding ook lang veilig is om mee te rijden. Het assortiment van het merk is enorm uitgebreid en stopt niet zomaar bij een aantal pakken of jassen en broeken. Wist je dat er zelfs spijkerbroeken zijn voor op de motor die niet te onderscheiden zijn van een normale spijkerbroek?

REV'IT motorkleding

Enorm assortiment

Waar je voorheen alleen pakken en een losse en broek en jas had heb je tegenwoordig een enorm assortiment aan REV’IT motorkleding. Van handschoenen tot aan onderkleding, van laarzen tot aan speciale regenkleding. In de winkel van voordeelhelmen.nl kun je het hele assortiment aan kleding zien, maar ook de verschillende handschoenen en laarzen. Kopen in de winkel is verstandig omdat zij een officiële dealer zijn, dit betekent dat je altijd garantie op je gekochte kleding hebt. Je hebt een 100 dagen retourrecht, retourneren is gratis boven de 200 euro.