Ralph Lauren Gatsby-geuren

Ralph Lauren is een Amerikaans particulier modebedrijf dat is opgericht door de Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich nu in New York City en het maakt producten van het redelijk geprijsde tot het dure luxesegment. Het produceert ook bovenkleding, zwemkleding, accessoires, meubels, lingerie en beddengoed. Ralph Lauren werd meer dan 20 jaar geleden opgericht en werd populair door hoogwaardige stoffen, stijlvolle styling en de casual chique uitstraling. Het merk verwierf een reputatie voor het hebben van een geweldige smaak in kleding en de producten werden verkocht als warme broodjes. Het was meteen een succes en het bedrijf heeft nu winkels in heel Amerika en in Europa. In 2021 lanceerde Ralph Lauren zijn eerste kinderkledinglijn – de Ralph Lauren Collection – die al snel populair werd.

De sectie sportkleding van Ralph Lauren

De collectie bestaat uit drie hoofdcategorieën: sportkleding, dameskleding en kinderkleding. De sectie sportkleding omvat artikelen als golfshirts, tenniskleding, koersbroeken, speedo’s, korte broeken, jeans, jassen en kaki’s. De sectie dameskleding biedt kleding voor gelegenheden zoals avondjurken, vrijetijdsjurken, formele jurken, zakelijke pakken en jeans. De sectie kinderkleding biedt artikelen zoals nachtkleding, slaapshirts, nachthemden, T-shirts, sokken, truien en sweatshirts. Elke categorie Ralph Lauren-producten wordt afzonderlijk verkocht en als onderdeel van een combopakket. De Ralph Lauren-collectie sportkleding is ook door het bedrijf ontworpen. De Ralph Lauren Polo Shirts en Ralph Lauren Kids Polo Shirts zijn twee van de meest populaire categorieën.

De Ralph Lauren herfst/wintercollectie

In 2021 bracht Ralph Lauren zijn herfst/wintercollectie terug. Deze keer omvatte het poloshirts, vesten, truien, jassen en hoeden. Het lanceerde ook een lijn van Ralph Lauren gepersonaliseerde zonnebrillen – de Pink Pony, Ladies Twilight Pony en Ralph Lauren Kangaroo Kimono. De Pink Pony en Ladies Pink Pony zonnebrillen zijn ontworpen door niemand minder dan de oprichter van het merk, Ralph zelf. Ralph is ook bekend als sponsor van golftoernooien zoals de Masters