Van kleine tot grote maten jurken

avondjurken Voor mijn vriendin en mij

Mijn vriendin en ik besloten eens uit te gaan in een andere stad, gewoon onder het mom ‘quality time’ samen. Wij hadden bedacht naar Groningen te gaan, wat voor ons behoorlijk uit de richting is. Omdat wij er zo veel zin in hadden, wilden wij graag nieuwe jurken kopen die bij elkaar pasten. Gewoon alsof wij weer jong waren! Ik kwam een webshop tegen met een super groot aanbod, van kleine tot grote maten jurken. Dit was ook de reden van mijn artikeltje vandaag. Ik weet namelijk hoe lastig het is grote maten jurken te vinden. Bij Totally Perfect is dat geen probleem. Omdat het aanbod zo groot is, weet ik zeker dat er voor iedereen wat te vinden is. Voor elk budget, elke leeftijd, elke maat.

Zelf heb ik er een soort cocktailjurk gekocht. Mijn vriendin wilde dezelfde maar dan in een andere kleur. Gelukkig was dat mogelijk! Nu heb ik een zwarte en zij een blauwe. Niet helemaal het zelfde, maar wij passen wel bij elkaar! Nu nog maar eens zien hoe leuk het feestje in Groningen wordt. Wie van jullie is daar wel eens uit geweest? Voor mij wordt het de eerste keer!