Voor de mooiste kapsels ga ik naar kapsalon Vlaardingen

Elke dag netjes voor de dag komen is voor mij zeker een must. Daarom ben ik vaak bij kapsalon Vlaardingen te vinden. Ik hou ervan om mijn haren in een moderne look te laten knippen en af en toe er een kleurtje doorheen te halen. Bij kapsalon Vlaardingen hebben zij al meer dan 40 jaar ervaring en daarom durf ik daar met een gerust hart mijn haren te laten doen. Inmiddels ben ik al vaak bij deze kapsalon geweest en weten zij precies wat er wel en wat er niet met mijn haren mag gebeuren, verder laat ik de kapper zijn gang gaan.   kapsalon Vlaardingen

Zeer tevreden over mijn nieuwe kapsel

Vandaag ben ik wederom bij de kapper geweest. Om er zeker van te zijn dat er plaats is om geknipt te worden moet je wel eerst een afspraak maken. Vandaag was de bedoeling om mijn haren eens te gaan verven, alleen in welke kleur daar was ik nog niet over uit. Samen met de kapster hebben wij gekeken welke kleur het beste bij mijn gelaat zal passen. Uiteindelijk kwam de kleur donkerbruin naar voren. Eerst werden mijn haren in een leuk, sportief model geknipt, daarna werden mijn haren geverfd.

Het resultaat is echt verbluffend. Ik zie er niet alleen heel anders uit, maar ik voel mij ook een ander persoon. Wat een andere coupe en haarkleur al niet kan doen. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik er stralend uit zie en zo voel ik mij ook. Voor mij geen andere kapper, ik ben dik tevreden over Haarmode Louise. kapsalon Vlaardingen